Καλώς ήρθατε στην AppHUB


Η AppHUB είναι μια εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop και mobile εφαρμογών για Android & iOS. Η εμπειρια μας ξεκίνησε το 2010 απο την Αθήνα, επεκτάθηκε το 2018 στα Χανια και μέχρι σήμερα η ομάδα μας φτάνει ως τη Θεσσαλονίκη.
Ο εξειδικευμένος σχεδιασμός ιστοσελίδων και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων σε συνδιασμό με την ικανότητα μας να προβλέπουμε και να κατανοούμε τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και των πελατών της, έχει δημιουργήσει γύρω από την ομάδα μας ένα δίκτυο ικανοποιημένων πελατών. Τα site μας, καινοτόμα και φιλικά προς κάθε χρήστη και συσκευή, τραβούν την προσοχή των υποψήφιων πελατών σας και αποζημιώνουν κάθε ψηφιακή επένδυση που αναπτύσσει την επιχείρηση σας.
Οι γνώσεις και η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας, δημιουργούν το αίσθημα μιας σταθερής και ασφαλής συνεργασίας και μετα την πώληση, παρέχοντας υποστήριξη και συντήρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων για ηλεκτρονικά καταστήματα e-shop, εταιρικές ιστοσελίδες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και πλήθος άλλων επιχειρήσεων.

Ανάπτυξη mobile εφαρμογών

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές Android και iOS. Ακολουθώντας τις σύγχρονες πρακτικές στοχεύουμε στην επίτευξη της βέλτιστης εμπειρίας χρήσης.

It's not about ideas.
It's about making ideas happen!

Scott Belsky

Είπαν για εμάς


AppHUB
5.0
Based on 15 reviews
powered by Google
Kyriakos KarmpadakisKyriakos Karmpadakis
08:45 23 Sep 22
Η apphub έχει υπάρξει στο πλάι μας για την κατασκευή, ανανέωση και συντήρηση ιστοσελίδων για τα ξενοδοχεία μας και η εμπειρία μας μόνο άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί. Νέα παιδιά με καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις που βελτίωσαν αισθητά την online παρουσία των επιχειρήσεών μας. Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Maleme MareMaleme Mare
08:39 23 Sep 22
Ευχαριστώ πολύ την AppHUB για την εξαιρετική συνεργασία! Αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα τι ακριβώς ζητούσαμε και μου έστησαν μια εξαιρετική ιστοσελίδα! Επαγγελματίες στη δουλειά τους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Με την AppHUB συνεργαστήκαμε στην ανάπτυξη ιστοσελίδας για τις αναγκες του φροντιστηρίου μας methodiko.fro.gr. Πολύ καλή δουλειά και άμεση βοήθεια σε ότι χρειαστήκαμε στη συνέχεια! Εξαιρετικοί συνεργάτες, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας!
Dimitris GalanisDimitris Galanis
16:40 18 Jan 22
Ο ορισμός του επαγγελματία!
Charilaos MichailellisCharilaos Michailellis
14:16 11 Feb 20
Η apphub μου εχει φτιαξει 2 site και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Επαγγελματιες και συνεννοήσιμοι!
js_loader